Een reis door jezelf

coachingstraject

De Levensbronnen® zijn ontwikkeld door Susanne Danielson en Yvette Visser en gaan over “levenswijsheid”. Ze geven op een eenvoudige en praktische wijze inzichten over ons leven. Ze zijn ontstaan door universele wijsheid te verbinden met de psychologie van Carl Jung. Het is een bewustwordingsproces over hoe wij groeien en ons ontwikkelen.

​Tijdens een 8 sessies durend coachingstraject ga ik met jou op ontdekkingstocht en leer je jouw 7 Levensbronnen® kennen en begrijpen. In elke sessie krijg je uitleg over 1 Levensbron en ervaar je in hoeverre deze Levensbron bij jou in en/of uit balans is. In dit traject word je je ervan bewust wat elke Levensbron voor jou betekent en hoe je deze kunt inzetten.

​In het werkzame leven, geeft het antwoord op vragen als: wanneer gaat een samenwerking bruisen? Wanneer gaan mensen ‘tegenover’ elkaar staan? Maar vooral, wat is jouw aandeel hierin? Jouw rol kan elke keer een andere zijn, maar je blijft dezelfde persoon. Gelukkig wel! De Levensbronnen® leren jou hoe je gevormd bent, waarom je reageert zoals je reageert en wat er gebeurt als je niet lekker in je vel zit. Wie ben je dàn en met wat voor effect? Goed om je hiervan bewust te zijn en tools voor een harmonieuze bijsturing te hebben. 

Praktische informatie

  • 8 Sessies van 2,5 uur per keer. De sessies zijn elke 2 weken.
  • Mogelijk op dinsdagavond en vrijdagmiddag. De startdatum in overleg.
  • Kosten € 600,00 (excl. BTW) inclusief opleidingsmateriaal
  • Thuisopdrachten van zo'n 1,5 uur per week
  • R.J. Schimmelpennincklaan 6, Den Haag