11 Universele krachten

Nieuwsgierigheid omdat je voelt dat er meer is dan je waarneemt met je zintuigen. Eigen-wijs omdat je weet dat er meer is dan men 'bewezen' acht. 

Een verliefdheid

Je verbinden met de 11 universele krachten die verbonden zijn met de Aartsengelen, hun planeten en de engelenkracht die in ons zit. Dat is wat je in de opleiding Engelenwijsheid gaat leren. Deze universele krachten zijn altijd aanwezig maar zijn in de vergetelheid geraakt. Ze vormen een bron van wijsheid die je gaat ervaren via visualisaties en leert inzetten in je dagelijkse leven. 

​De opleiding Engelenwijsheid wordt door mij in groepsverband gegeven. De opleiding is ontwikkeld door Yvette Visser en beantwoordt vragen als wat is Angelologie? Wat betekent de levensboom? We maken een reis langs de 11 magische krachten van de levensboom. Je leert kaart te leggen met de Engelenwijsheidkaarten, ontwikkeld door Yvette Visser en Monique van Saane, op het systeem van de levensboom waardoor je prachtige Zielenlezingen kunt doen. Je leert in het oudste schrift van de wereld, het engelenschrift, een petitie te schrijven aan de Aartsengelen voor jezelf en voor anderen. Een petitie is een vraag of wens aan een specifieke Aartsengel en zorgt ervoor dat er ongekende krachten vrijkomen die onszelf en anderen helpen in verschillende situaties in ons leven.

Praktische informatie

  • 5 Opleidingdagen op woensdag van 9.30-16.30 uur
  • In 2020 op 14 en 28 oktober, 11 en 25 november en 9 december
  • Kosten € 499,00 inclusief opleidingsmateriaal en set Engelenwijsheidkaarten.
  • R.J. Schimmelpennincklaan 6, Den Haag 
  • ​Aanmelden via https://www.hetlevenscollege.com of via het contactformulier