Laat je inspireren

Dagworkshops Aartsengelen

 

 

Van januari tot en met mei geef ik dagworkshops waarin 2 Aartsengelen centraal staan. We zoeken de engelenenergie op, laten ons inspireren en vragen om handvatten om de inzichten in ons dagelijkste leven toe te passen. In juni zoeken we Uriël op, om ons een hele dag door magie te laten inspireren. 

We gaan (opnieuw) voelen hoe de energieën van de Aartsengelen en de bijbehorende Planeten, ons helpen om Lichtwerker te zijn. Waar zitten die energieën in onszelf en hoe kunnen we die aanspreken? Via visualisaties, uitleg van de engelenkaarten horend bij de specifieke loges, leggingen en andere oefeningen, hetzij interactief, hetzij in stilte gaan we dat voor onszelf ervaren en uitdiepen. 

 

  • Duur: van 9.30 tot 16.00 uur (woensdagen)
  • Locatie: R.J. Schimmelpennincklaan 6, Den Haag
  • Voor wie: Voor iedereen die verdieping zoekt met de Aartsengelen, maar het is ook goed mogelijk om in deze workshop kennis te maken met de aartsengelen. In een dag leer je die aartsengelen intensief kennen.
  • Kosten: € 80,00 inclusief thee, koffie en materialen. Lunch zelf meenemen.

 

Metatron en Sandalphon - Zo boven zo beneden: woensdag 22 januari 2020

We zoeken de energieën op van de tweelingbroers Metatron en Sandalphon. Wat zijn onze zielenmissie en ons zielendoel op aarde. Kennen we die? Hoe kunnen we daaraan werken en hoe kunnen beide energieën ons helpen de Ziener en de Oermoeder te zijn.? 

Haniël en Rahpaël - Liefde heelt: woensdag 19 februari 2020

Aartsengelen Haniël en Raphaël waarom staan die zo dicht bij elkaar? Hoe kunnen ze ons inspireren en helpen op de stukken in onszelf die heling nodig hebben? 

Gabriël en Michaël - De maan en de zon: woensdag 18 maart 2020

Een workshop waarin de energieën van de maan en de zon, van de Begeleider en de Verbinder centraal staan. Hoe kunnen we onze intuïtie inzetten om in onze kracht te staan.

Khamaël en Tzadkiël - Moed om in overvloed te blijven: woensdag 29 april 2020

Het vergt kracht en focus om het glas halfvol te blijven zien. We zoeken de Held en de Magister om al het moois om ons heen te blijven zien en van te genieten.

Tzaphkiël en Raziël - Stijg boven jezelf uit: woensdag 13 mei 2020

Wijsheid en waarheid. Je eigen wijsheid en waarheid. Ken je die en leef je daarnaar? We vragen Tzaphkiël en Raziël op om ons te helpen onze wijsheid en waarheid te omarmen en uit te dragen. We spreken de Leermeester en Mysticus in onszelf aan.

Uriël - Magisch de zomer in: woensdag 23 juni 2020

Wat wil je manifesteren? Werk daaraan met Uriël, wees die Tovenaar en creëer wonderen!

 

Aanmelden 

 

 

 

Zielenlezing

Wat zijn je missie en je doel op zielsniveau? Waarom heb je iets meegemaakt, wat moest je daarvan leren? Waar sta je nu en wat heb je nog te ontwikkelen om je doel te bereiken en je missie te volbrengen? Jouw zielenlezing geeft je antwoord op die vragen.

Privésessie van 1,5 uur op afspraak. Kosten €75,00 (excl. BTW)

Jaarlegging

Voorvoel je vaak dingen, maar kun je er nog geen woorden aan geven? En zou je daar graag wat hulp bij willen? Laten we dan de engelenkaarten daarbij gebruiken en inzichten verkrijgen over het komende jaar. Mogelijk op elk moment.

​Privésessie van 1,5 uur op afspraak. Kosten €75,00 (excl. BTW)

 

Jaarlegging in groep

Samen een jaarlegging doen, met gelijkgestemden, vrienden en/of familie waarin je voor elkaar leest en ik daarin begeleid? Met Engelenwijsheidkaarten en/of kaarten waar je zelf graag mee werkt. Het is allemaal mogelijk.

Data op aanvraag. Kosten € 25,00 (excl. BTW)

Retraite

Jezelf opladen in alle rust. Uit je hoofd gaan en naar je lichaam luisteren. Je gevoel het podium geven. Dat is waar het tijdens de retraite om gaat. 5 Dagen volledig vegetarisch verzorgd in Ocre nabij Auxerre, Frankrijk in een 17e eeuwse hoeve. Workshops, geleide meditaties en stilte wandelingen met gelijkgestemden.

​Zondagavond tm zaterdagochtend. Data en prijs voor 2020 volgen.

Engelen cirkel

Genieten van de lichte, liefdevolle en vrolijke engelenenergie. Jezelf opladen met hun kracht en inzichten krijgen om vervolgens het dagelijkse weer in het juiste perspectief te kunnen zien. Via visualisaties en het trekken van engelenkaarten in een groep van gelijkgestemden laten we ons inspireren. op 17 december tunen we in op de komende feestdagen en de boodschappen die de engelen ons daarover willen geven. 

 

Dinsdagavond 17 december 2019 van 19.30 - 22.00 uur. Kosten € 10,00.

Engelenwijsheid Ochtend

Wil je kennismaken met de aartsengelen en dieper ingaan op hun wijsheden? In een groep gelijkgestemden, met meer en minder ervaring met de engelen, maak je contact met die liefdevolle en inspirerende energieën. Op 17 januari geven we speciale aandacht aan 2020. Welke boodschap(pen) willen de engelen jou meegeven over het nieuwe jaar. 

Vrijdagochtend 17 januari 2020 van 10.00 - 13.00 uur. Kosten: € 15,00. 

 

Geïnteresseerd?